זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, קאיין, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בס פסים פריך עם לימון משומר, חומוס, וקוסקוס, בס ים צלוי בתנור עם ויניגרט עגבניות חם וקוסקוס, ו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הבצל ופלפל הפעמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל לרכך, על 4 דקות. מערבבים את הפפריקה, כוסברה, קאיין, ג ' ינג ' ר, קינמון, פלפל שחור, ו 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פלפל
כוסברה.
קינמון
פלפל קאיין טחון
פפריקה
ג ' ינג ' ר
בצל
מלח
3
מוסיף את המרק, עגבניות, ובטטות. מבשלים עד תפוחי האדמה הם כמעט מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
תפוח אדמה
עגבנייה
מרק
4
בינתיים, בסיר בינוני, להביא את המים 3/4 כפית מלח לרתיחה. מערבבים בקוסקוס. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת לשבת במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוס
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מערבבים את החומוס, דגים, ואת הנותרים 1/2 כפית מלח לתערובת הבטטה. מבשלים עד הדג רק נעשה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
תפוח אדמה
דגים
מלח
6
מגישים את הדגים והירקות מעל הקוסקוס. מצקת את הנוזל מעל.
מרכיבים שתצטרך
ירק
קוסקוס
דגים
ציוד שתשתמש בו
מצקת
7
חלופות דגים: סנאפר אדום Skinless, בקלה שחור, פילה tilefish יהיה כל טוב עם זה קוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
סנאפר אדום
Sablefish
קוסקוס
דגים
8
המלצת יין: הטעמים הארציים אך האקזוטיים כאן מזמינים בקבוק קר של ros. חפש אחד מפרובנס בדרום צרפת, או, אם אתה אוהב קצת מתיקות, לנסות זינפנדל לבן מקליפורניה.