כריכי הודו עם פנים פתוחות
נסו ערמת טורקיה פתוחה, טאקו הודו עם פנים פתוחות, ו ערמת טורקיה פתוחה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק בתנור הולנדי על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים פטריות ופלפל פעמון; מבשלים על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות. מערבבים ב 5 החומרים הבאים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות.
חותכים את הלחם לחצי לאורכו.
מניחים לחם, בצד חתוך, על גיליון אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים 5 עד 6 דקות עד קלוי.
כפית תערובת נקניק על לחם קלוי, ומפזרים גבינות.
אופים ב 400 במשך 5 עד 7 דקות או עד גבינה מותכת תוסס.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בנקניקיית טורקיה האיטלקית הקטנה והחמודה של ג ' ני-או.