כריכי הליבוט ים תיכוניים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, מיונז, עגבניות מיובשות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: כריכי הליבוט ים תיכוניים, הליבוט-סגנון ים תיכוני, ו הליבוט ים תיכוני אפוי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לרסס צלחת אפייה קטנה עם ספריי בישול; להוסיף הליבוט ומתבלים עם קמצוץ כל מלח ופלפל; לשפשף עם 1 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
הליבוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים 10-15 דקות, עד מבושל דרך פתיתי הבשר בקלות עם מזלג. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר קצת לחם מהמחצית העליונה של כיכר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
5
מברשת לחתוך הצדדים עם 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
אופים על תבנית אפייה 6-8 דקות, עד הזהב. לשפשף משטחים קלויים עם שום.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.