כריכי הליבוט ים תיכוניים
כריכי הליבוט ים תיכוניים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, מיונז, עגבניות מיובשות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: כריכי הליבוט ים תיכוניים, הליבוט-סגנון ים תיכוני, ו הליבוט ים תיכוני אפוי.
הוראות
לרסס צלחת אפייה קטנה עם ספריי בישול; להוסיף הליבוט ומתבלים עם קמצוץ כל מלח ופלפל; לשפשף עם 1 כפית שמן.
אופים 10-15 דקות, עד מבושל דרך פתיתי הבשר בקלות עם מזלג. מגניב.
הסר קצת לחם מהמחצית העליונה של כיכר.
מברשת לחתוך הצדדים עם 2 כפות שמן זית.
אופים על תבנית אפייה 6-8 דקות, עד הזהב. לשפשף משטחים קלויים עם שום.
בקערה בינונית, לשלב מיונז, עגבניות מיובשות, בזיליקום, פטרוזיליה, צלפים, וגרידת לימון.
מוסיפים דגים, מתקלפים ומערבבים עם מזלג. כף על החלק התחתון של הלחם העליון עם ארוגולה.
להוסיף העליון של לחם לחתוך לתוך 4 כריכים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.