כריכי חזיר בקרוליינה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? כריכי חזיר בקרוליינה יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 425 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, רוטב ברביקיו קרוליינה, מלח גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי חזיר קרולינה, כריכי חזיר בסגנון קרוליינה, ו כריכי חזיר ביריים איטיים קרולינה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג.
מניחים חזיר, צד שמן למעלה, על משטח עבודה.
חותכים כל חתיכה לאורכה במחצית.
מניחים על תבנית אפייה גדולה.
מפזרים לשפשף יבש על כל חזיר; לחץ לתוך חזיר. מכסים בפלסטיק; מקררים לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית. מכסים ומקררים.
בעקבות הוראות היצרן ושימוש פחם גוש ו 1/2 כוס סחוט שבבי עץ למעשן או 1 כוס לברביקיו, להתחיל אש ולהביא טמפרטורה של מעשן או ברביקיו 107°. כדי250.
מניחים חזיר על מתלה במעשן או ברביקיו. כיסוי; לבשל עד מדחום בשר מוכנס למרכז של רושמי חזיר 165 ° F., הפיכת חזיר צחצוח עם סמרטוט קר כל 45 דקות, על 6 שעות בסך הכל.
הוסף פחם יותר לפי הצורך כדי לשמור על 107°. כדי 250 ° f. טמפרטורה וצ ' יפס עץ סחוט יותר (1/2 כוס למעשן או 1 כוס לברביקיו עם כל תוספת) כדי לשמור על רמת עשן.
להעביר חזיר כדי לנקות גיליון אפייה rimmed.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרוס לחתיכות בגודל ביס. תל על מגש.
יוצקים כל מיצים מסדין על חזיר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה.
להעביר חזיר וכל מיצים לתבנית אפייה. מכסים בנייר כסף; צמרמורת. לפני שתמשיך, לחמם חזיר, מכוסה, ב 177°. תנור על 30 דקות.)
מחלקים חזיר בין תחתית לחמניות.
טפטוף קל עם רוטב ברביקיו. למעלה עם סלט כרוב. כיסוי עם צמרות של לחמניות.