קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות46
מגזין

כריכי חזיר בקרוליינה

כריכי חזיר בקרוליינה
צריך מנה עיקרית ללא חלב? כריכי חזיר בקרוליינה יכולים להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 425 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, רוטב ברביקיו קרוליינה, מלח גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כריכי חזיר קרולינה, כריכי חזיר בסגנון קרוליינה, ו כריכי חזיר ביריים איטיים קרולינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים חזיר, צד שמן למעלה, על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
חותכים כל חתיכה לאורכה במחצית.
4
מניחים על תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
מפזרים לשפשף יבש על כל חזיר; לחץ לתוך חזיר. מכסים בפלסטיק; מקררים לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית. מכסים ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בעקבות הוראות היצרן ושימוש פחם גוש ו 1/2 כוס סחוט שבבי עץ למעשן או 1 כוס לברביקיו, להתחיל אש ולהביא טמפרטורה של מעשן או ברביקיו 107°. כדי250.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
3
מניחים חזיר על מתלה במעשן או ברביקיו. כיסוי; לבשל עד מדחום בשר מוכנס למרכז של רושמי חזיר 165 ° F., הפיכת חזיר צחצוח עם סמרטוט קר כל 45 דקות, על 6 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
הוסף פחם יותר לפי הצורך כדי לשמור על 107°. כדי 250 ° f. טמפרטורה וצ ' יפס עץ סחוט יותר (1/2 כוס למעשן או 1 כוס לברביקיו עם כל תוספת) כדי לשמור על רמת עשן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
5
להעביר חזיר כדי לנקות גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרוס לחתיכות בגודל ביס. תל על מגש.
7
יוצקים כל מיצים מסדין על חזיר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
8
להעביר חזיר וכל מיצים לתבנית אפייה. מכסים בנייר כסף; צמרמורת. לפני שתמשיך, לחמם חזיר, מכוסה, ב 177°. תנור על 30 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מחלקים חזיר בין תחתית לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
10
טפטוף קל עם רוטב ברביקיו. למעלה עם סלט כרוב. כיסוי עם צמרות של לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי