כריכי חזיר עם פלפל לימון עם איולי אפרסק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי חזיר פלפל לימון עם איולי אפרסק. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 12 . מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 496 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל ל-6 שיני שום, שמן זרעי ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו חזיר ללא עצמות ... צלי עם רוטב אפרסק-מוסקטו., כריכי עוף עם איולי אפרסק, ו כריכי בשר חזיר ברוטב סויה וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
בתחילת היום להכין את ירך החזיר ומרינדה. יש לשטוף את בשר החזיר כדי להסיר כל ריחות לא רצויים להתייבש עם נייר toweling.
מניחים את לימונים ולימונים בקערה מיקרוגל בטוח קטן ומיקרוגל עד שמנים אתריים בעור משתחררים. מאז אלה יהיו חמים המגיעים מהמיקרוגל, תצטרך להגדיר אותם הצידה בקצרה, עד שהם מגניבים רק מספיק כדי להתמודד. מערבבים את שיני השום ואת תיבול פלפל שום בבלנדר, ואז בעוד הבלנדר עדיין פועל, לסחוט את המיץ של לימונים ולימונים דרך צינור ההזנה כדי להפוך את הדבק. עם הבלנדר עדיין פועל, להוסיף את השמן בזרם דק. לשפשף את הדבק לתוך החזיר, לכסות ולהשאיר בקירור במשך 2 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. במחבת גדולה עם ידית בטוחה לתנור, מחממים את השמן וצורבים את ירך החזיר מכל הצדדים. צלי בתנור מכוסה עד מזלג מכרז, לפחות 45 דקות.
להעביר חזיר לצלחת השירות ולתת לנוח במקום חם לפני חיתוך.
החזיר יכול להיות מבושל גם על הגריל.
גריל חום לחום בינוני גבוה. לעטוף חזיר בכיס רדיד שבו יש לך מזועזע 1 כף קמח, ומבשלים על חום עקיף (בצד של הגריל מול מקור החום הישיר) במשך כ 1 שעה 45 דקות עד 2 שעות.
תן מנוחה חזיר לפני חיתוך.
בזמן שבשר החזיר מתבשל, הכינו את האיולי.
מוסיפים אפרסקים, מיונז וכוסברה למעבד מזון ומתמזגים עד לקבלת חלקה. מתבלים במלח ופלפל לבן, לפי הטעם.
להניח פרוסות חזיר חלציים על לחמניות וכפית אפרסק איולי מעל.