כריכי חזיר מתכון עם רוטב ברביקיו לבן מוכן בערך 25 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך יום האב אירוע. אם יש לכם שמן זית, מיץ לימון, מיונז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו אלבמה משכה כריכי חזיר עם רוטב ברביקיו לבן, כריכי חזיר עם רוטב ברביקיו בירה שחורה, ו צלעות חזיר ברוטב ברביקיו לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם. ריססו את הגריל בתרסיס בישול שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
גריל את הלחם במשך כ 1 דקה בכל צד עד קלוי קלות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
לרוטב הברביקיו: בקערה קטנה שלבו את המיונז, מיץ הלימון, חומץ התפוחים, המלח והפלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לתערובת התיבול: בקערה קטנה מערבבים יחד את אבקת הצ ' ילי, האורגנו, זרעי הסלרי, הפפריקה והטימין.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
זרעי סלרי
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
מזלפים את צלעות החזיר משני הצדדים בשמן זית ומפזרים את המלח והפלפל. משפשפים את תערובת התיבול בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
סטייקים של ניו יורק
2
גריל במשך 4 דקות. הופכים את צלעות החזיר ומברישים את החלק העליון של כל קוצץ בכף 1 מרוטב הברביקיו. מבשלים עוד 3 עד 4 דקות עד שהם מבושלים ומדחום בשר המוחדר לחלק העבה ביותר של הצלעות רושם 150 מעלות פ.פורסים את צלעות החזיר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
5 שיני שום, קלופות, חצויות וחתוכות לפרוסות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)
1
מורחים צד אחד של כל פרוסת לחם עם רוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
גרעיני חמניות נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
2
מניחים את עלי החסה, פרוסות העגבניות והחמוצים על 4 פרוסות לחם. למעלה עם חזיר פרוס.