כריכי חזיר עם רוטב ברביקיו לבן
כריכי חזיר מתכון עם רוטב ברביקיו לבן מוכן בערך 25 דקות והוא בהחלט סופר חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה אחת מכילה 566 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יהיה להיט שלך יום האב אירוע. אם יש לכם שמן זית, מיץ לימון, מיונז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו אלבמה משכה כריכי חזיר עם רוטב ברביקיו לבן, כריכי חזיר עם רוטב ברביקיו בירה שחורה, ו צלעות חזיר ברוטב ברביקיו לבן (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה או מחממים גריל גז או פחם. ריססו את הגריל בתרסיס בישול שמן צמחי.
גריל את הלחם במשך כ 1 דקה בכל צד עד קלוי קלות. הניחו בצד.
לרוטב הברביקיו: בקערה קטנה שלבו את המיונז, מיץ הלימון, חומץ התפוחים, המלח והפלפל. הניחו בצד.
לתערובת התיבול: בקערה קטנה מערבבים יחד את אבקת הצ ' ילי, האורגנו, זרעי הסלרי, הפפריקה והטימין.
מזלפים את צלעות החזיר משני הצדדים בשמן זית ומפזרים את המלח והפלפל. משפשפים את תערובת התיבול בכל רחבי.
גריל במשך 4 דקות. הופכים את צלעות החזיר ומברישים את החלק העליון של כל קוצץ בכף 1 מרוטב הברביקיו. מבשלים עוד 3 עד 4 דקות עד שהם מבושלים ומדחום בשר המוחדר לחלק העבה ביותר של הצלעות רושם 150 מעלות פ.פורסים את צלעות החזיר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מורחים צד אחד של כל פרוסת לחם עם רוטב ברביקיו.
מניחים את עלי החסה, פרוסות העגבניות והחמוצים על 4 פרוסות לחם. למעלה עם חזיר פרוס.
מוסיפים מעל את פרוסות הלחם הנותרות ומגישים.