קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

כריכי טונה וחומוס

כריכי טונה וחומוס
הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המזרחית הזו. לך לחנות ותביא פלפל, חומוס, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו טונה צרובה עם חומוס על קרוסטיני, כריכי חומוס קלאב, ו כריכי סטייק וחומוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מסננים את השמן מהטונה, שומרים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
טונהטונה
שמן בישולשמן בישול
3
מניחים את הטונה בקערת ערבוב ופתית אותו עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
טונהטונה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
מוסיף את הסלרי, בצל, cornichons, מיץ לימון, מיונז, 2 כפות של שמן שמורות, חרדל, מלח ופלפל ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך כמה שעות כדי לאפשר לטעמים להתפתח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
GherkinsGherkins
מיונזמיונז
חרדלחרדל
סלריסלרי
פלפלפלפל
בצלבצל
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
5
טוסט הלחם ולהפיץ כל פרוסה עם שכבה של חומוס.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
מורחיםמורחים
לחםלחם
טוסטטוסט
6
מורחים את סלט הטונה על כל חתיכת לחם, מקשטים בפרוסות צנון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
צנוןצנון
מורחיםמורחים
לחםלחם
טונהטונה
1
מניחים את החומוס, 2 כפות של הנוזל השמור, טחינה, שום, מיץ לימון, רוטב חם, ומלח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה ולעבד עד לטהור בגסות. החומוס צריך להיות לח ועבה; מוסיפים עוד מיץ לימון או חומוס שמור לרזה, במידת הצורך. מכסים ומקררים במשך מספר שעות כדי שהטעמים יתערבבו. טעם לתבלינים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
תיבולתיבול
חומוסחומוס
רוטב חריףרוטב חריף
שוםשום
חומוסחומוס
טחינהטחינה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

ניתן לזווג טונה עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו מדלנה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה
מרלו מדלנה מציע ניחוחות של פירות בשלים ותבלינים אלון עם רמזים של וניל אניס. טעמי פירות בשלים כוללים שזיף בהיר ופטל. טעמי פירות מברכים את החיך וטאנינים רכים ממסגרים את המרקם הטרי המצפה את הפה.