כריכי כיס בשר
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, חמאה, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. וזה די גרוע. מתכונים דומים: כריכי כיס פלאפל קטנים, כריכי כיס חמים תוצרת בית עם טורקיה, ו כריכי לחם כיס יווניים עם כבש.
הוראות
מבשלים בשר בקר טחון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד שהוא מתפורר ואינו ורוד יותר.
הסר ממחבת, ולנקז היטב. לנגב מחבת נקייה במגבת נייר.
ממיסים חמאה במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים רצועות פלפל ופטריות פרוסות, ומטוגנים 8 דקות או עד שהפטריות משחימות קלות ומתאדות נוזלי.
הסר מהחום; מערבבים בבשר, 1 רוטב פיצה צנצנת, וגבינה.
פרוס כל פחית בצק פיצה על משטח מקומח קלות; לחתוך כל קרום לרבעים. לחץ על כל רבעון בצק לתוך מלבן 7-x 6 אינץ'. כפית על תערובת 2/3 כוס בשר במרכז כל מלבן. מקפלים 1 צד קצר של בצק על מילוי, הקשה או crimping קצוות לאטום.
מניחים כיסי בקר על 2 גיליונות אפייה משומנים קלות, וחותכים חריצים בצמרות כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים, על מדפי תנור נפרדים, ב 375 במשך 25 עד 30 דקות או עד הזהב. (החלף מקומות של גיליונות אפייה בתנור לאחר 15 דקות במידת הצורך אפילו לאפייה.)
מגישים עם רוטב פיצה, אם תרצה.