כריכי מוצרלה טריים הוא לקטו אובו צמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 934 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 42% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, גבינת מוצרלה, מלח ואורגנו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני טוב של 67%. מתכונים דומים: כריכי מוצרלה טריים ל -2, כריכי בזיליקום מוצרלה טריים, ו חציל בגריל ומוצרלן טרי על ג'בטה עם פלפלים אדומים קלויים, מיונז שום, בזיליקום טרי וארוגולה.
הוראות
1
בסיר גדול הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את העגבניות, הג ' לי, האורגנו, הבזיליקום, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 20 דקות, תוך ערבוב מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
3
בינתיים, לכריכים, מסדרים גבינה על ארבע פרוסות לחם עד 1/2 אינץ'. של קצוות. למעלה עם הלחם שנותר. בקערה רדודה שלבו את הביצים, החלב, המלח והפלפל. טובלים כריכים בתערובת ביצים.