כריכי מתאבן בשר חזיר
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בורגונדי, אבקת שום, חרדל חום חריף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. מתכונים דומים: כריכי פילה חזיר, כריכי פילה חזיר, ו כריכי בשר חזיר צלוי.
הוראות
שים פילה בשקית ניילון כבדה.
מערבבים יין ו -8 מרכיבים הבאים; יוצקים מעל פילה. שקית חותם; להשרות במקרר 8 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר tenderloin מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מניחים פילה על מדף במחבת קלייה רדודה. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של tenderloin.
אופים ב 425 במשך 30 עד 35 דקות או עד מדחום בשר רושם 160, צולה מדי פעם עם מרינדה.
מערבבים מיונז וחרדל, ערבוב טוב.
חותכים פילה לתוך 1/4 " פרוסות ומגישים עם תערובת מיונז על לחמניות קוקטייל.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec]()
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור, דומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון