הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בורגונדי, אבקת שום, חרדל חום חריף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. מתכונים דומים: כריכי פילה חזיר, כריכי פילה חזיר, ו כריכי בשר חזיר צלוי.
הוראות
1
שים פילה בשקית ניילון כבדה.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מערבבים יין ו -8 מרכיבים הבאים; יוצקים מעל פילה. שקית חותם; להשרות במקרר 8 שעות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
הסר tenderloin מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
מניחים פילה על מדף במחבת קלייה רדודה. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של tenderloin.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דק
5
אופים ב 425 במשך 30 עד 35 דקות או עד מדחום בשר רושם 160, צולה מדי פעם עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
תן לבשר לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
7
מערבבים מיונז וחרדל, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8
חותכים פילה לתוך 1/4 " פרוסות ומגישים עם תערובת מיונז על לחמניות קוקטייל.
בשר חזיר Tenderloin ניתן לזווג עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.