כריכי עגבניות ירוקות מטוגנות
המתכון כריכי עגבניות ירוקות מטוגנות מוכן בתוך כ 2 שעות ו 20 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל דרומי. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 711 קלוריות. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמן בוטנים, מלח כשר, מלח כשר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הציון הזה מוצק. נסו כריכי עגבניות ירוקות מטוגנות, כריכי עגבניות ירוקות מטוגנות וגבינת פימנטו, ו כריכי בייקון, חסה ועגבניות ירוקות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בקערה את המיונז, הפטרוזיליה, הבצל הירוק, הרוטב החם, רוטב ווסטרשייר והמלח לפי הטעם. מכסים ומקררים.
פורסים את העגבניות הירוקות בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים בקערה גדולה.
שלב את החומץ, הסוכר ו -1 כף מלח בסיר.
מכניסים את תבלין הכבישה לכדור תה או קושרים בריבוע בד גבינה עם חוט; מוסיפים לסיר יחד עם השמיר. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב, עד שהסוכר מתמוסס, כ -5 דקות.
מוסיפים 2 כוסות מים קרים ויוצקים על העגבניות הירוקות.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה, 30 דקות.
הקציפו את הקמח, קמח התירס, אבקת הצ ' ילי ו -1 כפית מלח בכלי רדוד.
מקציפים את הביצים, 2 כפות מים 1 כפית מלח בצלחת רדודה אחרת.
מחממים כ -1 אינץ ' שמן בוטנים במחבת גדולה על אש בינונית עד שמדחום מטוגן עמוק רושם 375 מעלות צלזיוס.
מסננים את העגבניות הירוקות ומייבשים בעזרת מגבת נייר. עובדים בקבוצות, מחפרים את פרוסות העגבניות הירוקות בתערובת הקמח, ואז טובלים בתערובת הביצים ומחפרים שוב בתערובת הקמח. מטגנים בשמן החם, הופכים פעם אחת, עד שהקרום מזהיב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח.
מורחים כל פרוסת לחם עם מעט מהרוטב.
שכבו את העגבניות הירוקות המטוגנות ואת העגבניות הצהובות והאדומות באופן שווה בין 6 פרוסות לחם. מכסים בפרוסות הלחם הנותרות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור דרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות את מקסימין גרונהאוס אבצברג ריזלינג קבינט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -42 דולר לבקבוק.
![מקסימין גרונהאוס אבצברג ריזלינג קבינט]()
מקסימין גרונהאוס אבצברג ריזלינג קבינט
סגנון קבינט העדין מהכרם הטוב ביותר באחוזה. תמיד מרשים עם פרי נפץ, מורכבות שכבתית ומבנה מינרלים בסדר.