כריכי עוף ורוטב
כריכי עוף ורוטב עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 601 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חצי פטרוזיליה שטוחה דקל, סוכר, לחם פריך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: נקניק, רוטב, וכריכי ארוחת בוקר ביצים, כריכי ביסקוויט עם נקניק ורוטב, ו כריכי הודו חמים עם רוטב שרי.
הוראות
מחממים את התנור לחום נמוך.
בקערה מוסיפים את מיץ הלימון, סוכר או דבש, פטרוזיליה, שום ושמן זית כתית מעולה. מערבבים לשלב. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים לרוטב, פונים למעיל ונותנים למרינדה ל -15 דקות.
מחממים מחבת גדולה, broiler, גריל או מחבת גריל. לנער את המרינדה עודף ולבשל את העוף במשך 6 דקות בכל צד.
הסר ללוח חיתוך, תן לנוח כמה דקות לחתוך על זווית.
בעוד מרינדות העוף ומבשל, מוסיפים את החמאה לסיר רוטב על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה, מערבבים בקמח, מבשלים 1 דקה, ואז מקציפים במניה. מבשלים עד מעובה לרוטב קל, על 5 עד 6 דקות. מתבלים בפלפל שחור, מסירים מהחום ומערבבים בדיז ' ון.
בעוד העוף מבשל, פריך את הלחם בתנור החם.
חותכים את הלחם ל 4 מנות לפצל או חצי. השתמש מלקחיים כדי לטבול את העוף פרוס ברוטב ולמלא את הלחמניות. לארגן על מגש הגשה ולהגיש.