קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

משקה הפירות של ארני.

משקה הפירות של ארני.
משקה הפירות של ארני הוא ... ללא גלוטן וטבעוני משקאות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם בננה, וודקה, מיץ אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: עוגת הפאדג'של ארני., כרוב אדום פירותי, ו עוגת פירות.

הוראות

1
תותים מחית בבלנדר עד חלקה. מחלקים מחית תות באופן שווה בין 4 כוסות גבוהות.
מרכיבים שתצטרך
מחית תותמחית תות
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים קרח בבלנדר; מוסיפים אוכמניות ואת 4 המרכיבים הבאים. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
יוצקים תערובת אוכמניות באופן שווה על פירה תות בכוסות.
מרכיבים שתצטרך
מחית תותמחית תות
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
קרח" חם": קרח נמס מעט משתלב משקה טוב יותר, ארני אומר. הוא מציע לתת לקרח לשבת בחוץ בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות לפני השימוש. "זה צריך להיות רטוב למגע בלי להיצמד לאצבעות שלך", הוא מסביר.
מרכיבים שתצטרך
יכול אפרסקים, סחוטיכול אפרסקים, סחוט
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
5
אפרסק ברנדי Chiller: תחליף 1 כוס אפרסקים טריים או קפואים עבור אוכמניות ובננה 1/2 כוס ברנדי עבור וודקה; להמשיך לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
6
בננה-דקירי תות: תחליף 1 כוס תותים קפואים נוספים, מופשר, עבור אוכמניות 1/2 כוס רום עבור וודקה; להמשיך לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
דבש הדריםדבש הדרים
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
7
אבטיח קריר: תחליף 1 קוביות אבטיח עבור אוכמניות ובננה; להמשיך לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
8
דקירי מנגו-פפאיה: תחליף 1/2 כוס כל מנגו פפאיה עבור אוכמניות ובננה ורום קוקוס 1/2 כוס וודקה; להמשיך לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
רום קוקוסרום קוקוס
דאקירידאקירי
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
אננס רגילאננס רגיל
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."