קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריכי פולנטה חמים עם Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle

כריכי פולנטה חמים עם Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle
כריכי פולנטה חמים עם Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . אם יש לך צלפים, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה לא כל כך סופר. נסו Insalata di Puntarelle, סלט Puntarelle alla Romana, ו נקי לאכול צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת גיליון עוגיות גדול עם שמן זית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
בסיר בינוני, מחממים את המים לרתיחה ומוסיפים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
שוטפים במרץ, יוצקים את הפולנטה, לאט, בזרם דק, ומבשלים עד עבה למדי, על 1 דקה, מעבר כף עץ כדי לערבב כמו פולנטה מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
יוצקים את הפולנטה על גבי גיליון עוגיות ולפרוש שטוח עד שהוא מכסה את הסדין, על 1/8 אינץ 'עד 1/4 אינץ' עבה. אפשר להתקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
יש לשטוף את האנשובי ולהסיר את הראשים, הסנפירים והעצמות. בסיר קטן, מחממים 1/4 כוס שמן זית על אש בינונית עם השום ומבשלים עד רק חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
מוסיפים את האנשובי ואת צלפים ומערבבים עד שבור לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
7
הסר מהחום והנח בצד.
8
יוצקים 3 אינץ 'של שמן למחבת גבוהה 6 אינץ' וחום ל 360 מעלות F. בעוד השמן מתחמם, לחתוך את הפולנטה לתוך סיבובים 2 אינץ', באמצעות כוס גראפה או חותך עוגיות, מניב על 40 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
גרפהגרפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מניחים 1/4-תערובת אנשובי כפית על דיסק פולנטה 1 ולעשות כריך על ידי כיסוי אותו עם דיסק פולנטה שני. לדלות כל כריך בקמח, ואז ביצה ומטגנים עד חום זהוב, על 3 דקות. תמשיכו עד שכל הכריכים יסתיימו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
בקערה בינונית, לשלב את puntarelle, שנותר 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון ושאר תערובת אנשובי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מגישים עם הכריכים הקטנים.