כריכי פולנטה חמים עם Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle
כריכי פולנטה חמים עם Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . אם יש לך צלפים, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה לא כל כך סופר. נסו Insalata di Puntarelle, סלט Puntarelle alla Romana, ו נקי לאכול צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברשת גיליון עוגיות גדול עם שמן זית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2
בסיר בינוני, מחממים את המים לרתיחה ומוסיפים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
שוטפים במרץ, יוצקים את הפולנטה, לאט, בזרם דק, ומבשלים עד עבה למדי, על 1 דקה, מעבר כף עץ כדי לערבב כמו פולנטה מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את הפולנטה על גבי גיליון עוגיות ולפרוש שטוח עד שהוא מכסה את הסדין, על 1/8 אינץ 'עד 1/4 אינץ' עבה. אפשר להתקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
יש לשטוף את האנשובי ולהסיר את הראשים, הסנפירים והעצמות. בסיר קטן, מחממים 1/4 כוס שמן זית על אש בינונית עם השום ומבשלים עד רק חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים את האנשובי ואת צלפים ומערבבים עד שבור לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
7
הסר מהחום והנח בצד.
8
יוצקים 3 אינץ 'של שמן למחבת גבוהה 6 אינץ' וחום ל 360 מעלות F. בעוד השמן מתחמם, לחתוך את הפולנטה לתוך סיבובים 2 אינץ', באמצעות כוס גראפה או חותך עוגיות, מניב על 40 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
גליל פירות
גרפה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיח
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מניחים 1/4-תערובת אנשובי כפית על דיסק פולנטה 1 ולעשות כריך על ידי כיסוי אותו עם דיסק פולנטה שני. לדלות כל כריך בקמח, ואז ביצה ומטגנים עד חום זהוב, על 3 דקות. תמשיכו עד שכל הכריכים יסתיימו.