קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריכי פולנטה חמים עם Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle

כריכי פולנטה חמים עם Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle
כריכי פולנטה חמים עם Puntarelle: Rebecchini con Puntarelle דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . אם יש לך צלפים, מלח, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , וזה לא כל כך סופר. נסו Insalata di Puntarelle, סלט Puntarelle alla Romana, ו נקי לאכול צ'ילי קון קרנה (סיר מיידי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת גיליון עוגיות גדול עם שמן זית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
בסיר בינוני, מחממים את המים לרתיחה ומוסיפים את המלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
שוטפים במרץ, יוצקים את הפולנטה, לאט, בזרם דק, ומבשלים עד עבה למדי, על 1 דקה, מעבר כף עץ כדי לערבב כמו פולנטה מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים את הפולנטה על גבי גיליון עוגיות ולפרוש שטוח עד שהוא מכסה את הסדין, על 1/8 אינץ 'עד 1/4 אינץ' עבה. אפשר להתקרר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
יש לשטוף את האנשובי ולהסיר את הראשים, הסנפירים והעצמות. בסיר קטן, מחממים 1/4 כוס שמן זית על אש בינונית עם השום ומבשלים עד רק חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את האנשובי ואת צלפים ומערבבים עד שבור לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
7
הסר מהחום והנח בצד.
8
יוצקים 3 אינץ 'של שמן למחבת גבוהה 6 אינץ' וחום ל 360 מעלות F. בעוד השמן מתחמם, לחתוך את הפולנטה לתוך סיבובים 2 אינץ', באמצעות כוס גראפה או חותך עוגיות, מניב על 40 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
גרפהגרפה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים 1/4-תערובת אנשובי כפית על דיסק פולנטה 1 ולעשות כריך על ידי כיסוי אותו עם דיסק פולנטה שני. לדלות כל כריך בקמח, ואז ביצה ומטגנים עד חום זהוב, על 3 דקות. תמשיכו עד שכל הכריכים יסתיימו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
בקערה בינונית, לשלב את puntarelle, שנותר 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון ושאר תערובת אנשובי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, וזורקים היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מגישים עם הכריכים הקטנים.