כריכי פורטבלה קלויים ופטריות אבוקדו עם פנים פתוחות
והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו אבוקדו, חמאה יבשה, לחם שאור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כריכי פנים פתוחים עם אבוקדו, ביצה וסלמון מעושן, פנים פתוחות פטריות בר וכריכי פונטינה, ו כריכי עגבניות וגבינה עיזים עם גבינת פרמזן עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 232°. תרסיס 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
בתבנית אפייה, מערבבים בעדינות פטריות, חמאה, שום, טימין ופלפל.
הצלייה חשפה 30 דקות, תוך ערבוב עדין באמצע האפייה.
מורחים רבע אבוקדו על כל פרוסת לחם קלוי. למעלה עם תערובת פטריות קלויה.