כריכי פורטבלו צלויים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריכי פטריות פורטבלו קלויים עם מיונז פרמזן, כריכי כיס חציל פרמזן קלויים עם פטריות פורטובלו, ו כריכי פורטובלו.
הוראות
חותכים פלפל חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, עור הצדדים למעלה, על 15 x 10 אינץ ' ג ' לי רול מחבת מצופה ספריי בישול; לשטח עם יד.
מניחים פטריות (צד זימים למטה) ופרוסות בצל על מחבת.
שלב 1 1/2 כפות חומץ בלסמי ושמן זית, ערבוב עם מקצף.
מברשת תערובת חומץ באופן שווה על פני פטריות, פרוסות בצל, חצאי פלפל.
צלייה 8 עד 9 דקות או עד פטריות כמוסות מכרז.
הסר פטריות; בצל צלוי ופלפל פעמון 3 דקות נוספות או עד פריך-מכרז.
מניחים כובעי פטריות על החצאים התחתונים של לחמניות; בזהירות במקום חצאי בצל ופלפל על כובעי פטריות.
מניחים גבינה על פני בצל. צלייה 1 דקה או עד גבינה מתחילה להמיס. למעלה עם עלי בזיליקום, ומפזרים כל אחד עם 1/2 כפית חומץ. מכסה עם חצאים העליונים של לחמניות.