קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

כריכי פטריות פורטבלו עם ארוגולה ואיולי בלסמי

כריכי פטריות פורטבלו עם ארוגולה ואיולי בלסמי
כריכי פטריות פורטבלו עם איולי ארוגולן ובלסמי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו כריכי פטריות פורטבלו בגריל עם ארוגולן ופול לבן, פהיטות פטריות פורטבלו צלויות, ו שמן זית מטוגן עם צ'יפס ביתי פטריות פורטבלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה לשלב את החומרים איולי. מקררים עד שמוכנים להרכיב את הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בקערה קטנה להקציף את החומרים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את כובעי פטריות, זימים הצדדים למטה, בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מברשת את כובעי פטריות בנדיבות עם המרינדה ולהפוך את הכובעים מעל. כף שאר המרינדה על הצד הזימים. אפשר לפטריות להשרות בטמפרטורת החדר למשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
5
הכן את הגריל לבישול ישיר על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
הסר את הפטריות מהמחבת ושמור את המרינדה. קלות העונה פטריות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
צחצח את סורגי הבישול. גריל את הפטריות, הצדדים זימים למטה, על אש בינונית ישירה, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד שהם מתחילים להתרכך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מברשת את הצדדים הכובע של הפטריות עם כמה המרינדה הנותרים מן המחבת. להפוך את הפטריות מעל ולצלות אותם עד שהם מכרז כאשר פירסינג עם סכין, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
גריל את הלחמניות, לחתוך צדדים למטה, על חום בינוני ישיר עד קלוי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
מורחים איולי על הלחמניות הקלויות ומעל כל אחת עם כמה ארוגולה ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
איוליאיולי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מגישים חמים.