כריכי פטריות פורטבלו עם ארוגולה ואיולי בלסמי
כריכי פטריות פורטבלו עם איולי ארוגולן ובלסמי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו כריכי פטריות פורטבלו בגריל עם ארוגולן ופול לבן, פהיטות פטריות פורטבלו צלויות, ו שמן זית מטוגן עם צ'יפס ביתי פטריות פורטבלו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה לשלב את החומרים איולי. מקררים עד שמוכנים להרכיב את הכריכים.
בקערה קטנה להקציף את החומרים המרינדה.
מניחים את כובעי פטריות, זימים הצדדים למטה, בתבנית אפייה גדולה.
מברשת את כובעי פטריות בנדיבות עם המרינדה ולהפוך את הכובעים מעל. כף שאר המרינדה על הצד הזימים. אפשר לפטריות להשרות בטמפרטורת החדר למשך 15 עד 20 דקות.
הכן את הגריל לבישול ישיר על אש בינונית.
הסר את הפטריות מהמחבת ושמור את המרינדה. קלות העונה פטריות עם מלח ופלפל.
צחצח את סורגי הבישול. גריל את הפטריות, הצדדים זימים למטה, על אש בינונית ישירה, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד שהם מתחילים להתרכך, 4 עד 6 דקות.
מברשת את הצדדים הכובע של הפטריות עם כמה המרינדה הנותרים מן המחבת. להפוך את הפטריות מעל ולצלות אותם עד שהם מכרז כאשר פירסינג עם סכין, 4 עד 6 דקות.
גריל את הלחמניות, לחתוך צדדים למטה, על חום בינוני ישיר עד קלוי, על 30 שניות.
מורחים איולי על הלחמניות הקלויות ומעל כל אחת עם כמה ארוגולה ופטריות.