קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

כריכי פטריות פורטבלו עם ארוגולה ואיולי בלסמי

כריכי פטריות פורטבלו עם ארוגולה ואיולי בלסמי
כריכי פטריות פורטבלו עם איולי ארוגולן ובלסמי הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 528 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, שום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו כריכי פטריות פורטבלו בגריל עם ארוגולן ופול לבן, פהיטות פטריות פורטבלו צלויות, ו שמן זית מטוגן עם צ'יפס ביתי פטריות פורטבלו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה לשלב את החומרים איולי. מקררים עד שמוכנים להרכיב את הכריכים.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בקערה קטנה להקציף את החומרים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את כובעי פטריות, זימים הצדדים למטה, בתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
מברשת את כובעי פטריות בנדיבות עם המרינדה ולהפוך את הכובעים מעל. כף שאר המרינדה על הצד הזימים. אפשר לפטריות להשרות בטמפרטורת החדר למשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
5
הכן את הגריל לבישול ישיר על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
הסר את הפטריות מהמחבת ושמור את המרינדה. קלות העונה פטריות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
צחצח את סורגי הבישול. גריל את הפטריות, הצדדים זימים למטה, על אש בינונית ישירה, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד שהם מתחילים להתרכך, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מברשת את הצדדים הכובע של הפטריות עם כמה המרינדה הנותרים מן המחבת. להפוך את הפטריות מעל ולצלות אותם עד שהם מכרז כאשר פירסינג עם סכין, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
גריל את הלחמניות, לחתוך צדדים למטה, על חום בינוני ישיר עד קלוי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
מורחים איולי על הלחמניות הקלויות ומעל כל אחת עם כמה ארוגולה ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
איוליאיולי
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
11
מגישים חמים.