כריכי פיתה מרוקאים
אם יש לכם מלח, מלח, עגבניות וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב יוגורט ללא שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארטיקים יוגורט ליים תות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו כריכי פיתה מרוקאים, פיתת עוף מרוקאית, ו עוף מרוקאי עם כרוב מגורר ורוטב טחינה על פיתה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין קציצות, לשלב הראשון 10 מרכיבים. מחלקים ל 8 חלקים שווים; לעצב כל אחד לתוך פטי 1/4 אינץ ' עבה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף 4 קציצות למחבת; לבשל 5 דקות או עד השחמה, מפנה מדי פעם. מסדרים קציצות על תבנית אפייה. חזור על הליך עם שאריות קציצות.
אופים ב 400 במשך 5 דקות או עד שנעשה.
כדי להכין רוטב, לשלב יוגורט הבא 5 מרכיבים (דרך שום). כפית 2 כפות רוטב לתוך כל פיתה חצי; למעלה עם עלה חסה 1, 2 פרוסות עגבניות, ו 1 פטי.