קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

כריכי צ'דר ושומר בגריל עם מיונז קארי

כריכי צ'דר ושומר בגריל עם מיונז קארי
המתכון טוסט צ'דר ושומר כריכים עם קארי מיונז מוכן תוך כ 25 דקות, וזה בהחלט עצום צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי עבור יום העצמאות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו באגט, מיונז, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו ארוחת ערב הערב: כריכי צ'דר בגריל ושומר עם מיונז קארי, הודו אדובו בגריל עם עגבניות ירוקות וגבינה בגריל צ'דר מעושן + מיונז דבש צ' יפוטלה, ו טוסט תפוחים, בייקון וצ'דר עם מיונז בצל אדום קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים שאלוט ואבקת קארי בשמן במחבת nonstick כבדה 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, 2 דקות, ולאחר מכן להעביר לקערה קטנה ומערבבים במיונז ומיץ לימון. לנגב מחבת נקי ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
חותכים 16 (1/4 אינץ 'עבה) פרוסות אלכסוניות (בערך 6 אינץ') מ באגט.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
3
מורחים 1 צד של כל פרוסה עם חמאה, ולאחר מכן להתהפך ולהתפשט בצד הנגדי עם מיונז קארי.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
4
חותכים גבינה לפרוסות דקות לא יותר מאשר פרוסות לחם. מחלקים גבינה בין 8 פרוסות לחם, ולאחר מכן למעלה עם שומר ופרוסות שנותרו של לחם, הצדדים חמאה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
מחבת חום מעל חום מתון עד חם, ואז לבשל כריכים ב 2 קבוצות, מתהפך פעם אחת ולחיצה מדי פעם, עד השחמה וגבינה נמס, כ 7 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner
ריחני מאוד עם whiffs של שזיף עסיסי mirabelle. כל כך מפתה ומבטא בגלוי עם מגע פיליגרן נעים. קומפקטי אך תוסס וחזק. הערות פירות אבן משובחות. שכבות של נימים עדינים וגימור עסיסי נחמד.