כריכי צלייה בלונדון עם מיונז לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי צלייה בלונדון עם מיונז לימון. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 880 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם לחם בגט כפרי, חסה רומאית, רוטב לסלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. נסו מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה, מטגן לונדון עם מיונז הדרים סויה, ו כריכי צלייה בלונדון עם רוטב יוגורט מלפפון (מתכונים דומים).
הוראות
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. בקערה קטנה, לערבב את כל מרכיבי מיונז לימון עד מעורבב היטב.
חותכים לחם אופקית לשניים.
טפטוף 1 כף השמן על הצדדים לחתוך של הלחם. בקערה קטנה, מערבבים הנותרים 1 כף שמן, קליפת לימון, רוטב סויה ופלפל לימון תיבול. לשפשף את שני הצדדים של בשר עם תערובת שמן.
כיסוי בשר גריל מעל חום בינוני 8 עד 9 דקות, מפנה פעם או פעמיים, עד doneness הרצוי.
מוסיפים לחם, חותכים צדדים למטה, במשך 2 דקות אחרונות של צליה או עד קלוי.
מורחים מיונז על החצי התחתון של הלחם.
חותכים חציית בשר לפרוסות דקות.
שכבה של חסה ובשר על החלק התחתון של הלחם.
הוסף חצי העליון של הלחם; לחתוך לרוחב לתוך 4 כריכים.