כריכי רוסטביף עם פנים פתוחות עם כרוב מטוגן ורוטב רוסי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח אירופיים, אז תנו הזדמנות ל כריכי רוסטביף פתוחים עם סלט כרוב מטוגן & רוטב רוסי. במנה עיקרית זו יש 268 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, מלח, קטשופ, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כריכי רוסטביף עם פנים פתוחות, כריכי רוסטביף פתוחים עם רוטב גבינת בירה, ו כריכי בשר משומר עם פנים פתוחות מיני.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 10 דקות או עד הזהב, ערבוב מדי פעם.
להוסיף כרוב הבא 3 מרכיבים (דרך קימל); לכסות ולבשל 10 דקות או עד כרוב הוא פריך במכרז, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולהוסיף 1/4 כפית מלח; לבשל 6 דקות או עד הנוזל מתאדה.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה.
מערבבים יוגורט הבא 10 מרכיבים (דרך פלפל אדום) בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מחלקים רוסטביף באופן שווה בין טוסטים שיפון; מעל כל מנה עם סלט 2/3 כוס.
טפטוף על 1 כף רוטב על כרוב.