כריכי שפמנון עם רמיולדה Cajun
כריכי שפמנון עם רמיולדה Cajun הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1480 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית קריאולית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם לחם שום, מיץ לימון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות שפמנון Cajun עם Remoulade, אצבעות שפמנון ברוטב רימולדה Cajun, ו כריכי שפמנון Cajun.
הוראות
חותכים פילה שפמנון לשניים; להפריש.
בצלחת עוגה או צלחת, לשלב תערובת מאפין תירס ותבלינים Cajun; להפריש. בצלחת עוגה קלות להכות ביצה עם 1 כף מים כדי להפוך ביצה לשטוף; להפריש.
לדלות כל פילה שפמנון בקמח; לטבול לתוך ביצה לשטוף מעיל עם תערובת מאפין תירס. שים בצד צלחת.
בטיגון עמוק או שמן חום סיר גדול מעל בינוני עד בינוני חום גבוה ל 375 מעלות פ שפמנון פריי עד חום זהוב, על 6 דקות.
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את כל החומרים. תניח בצד.
מורחים לחם שום חם עם רוטב remoulade. לבנות כריכים עם שפמנון מטוגן ומרכיבים שנותרו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס