כריכי שפמנון עם רמיולדה Cajun הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1480 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 74 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית קריאולית. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם לחם שום, מיץ לימון, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגות שפמנון Cajun עם Remoulade, אצבעות שפמנון ברוטב רימולדה Cajun, ו כריכי שפמנון Cajun.
הוראות
1
חותכים פילה שפמנון לשניים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
2
בצלחת עוגה או צלחת, לשלב תערובת מאפין תירס ותבלינים Cajun; להפריש. בצלחת עוגה קלות להכות ביצה עם 1 כף מים כדי להפוך ביצה לשטוף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
תערובת מאפין תירס
טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
3
לדלות כל פילה שפמנון בקמח; לטבול לתוך ביצה לשטוף מעיל עם תערובת מאפין תירס. שים בצד צלחת.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.