כריכי שרימפס עם טרגון-Caper מיונז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל כריכי שרימפס עם מיונז טרגון-Caper. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מיונז, לחמניות סנדוויץ', טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו הליבוט בגריל עם מיונז טרגון-caper, טרגון-כריכי סלט ביצים קפר עם סלמון מעושן, ו כל יום חיוני : כריכי צ'יפוטלה עם מיונז טרגון-ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 5 מרכיבים 1/4 כפית רוטב חריף בקערה בינונית.
מערבבים בסלרי. מתבלים במלח ופלפל ורוטב חריף יותר, אם תרצה בכך. האם קדימה מיונז יכול להתבצע 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.
חמאה לחתוך קלות הצדדים של לחמניות.
מחבת חום או מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים לחמניות, בצד חמאה למטה, כדי מחבת ומבשלים עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מורחים מיונז על החלק התחתון של כל לחמניה. למעלה עם שרימפס, עגבניות, אבוקדו, וחסה, אם תרצה. כיסוי עם לחמניות עליונות.