כריכי תה מלפפון-שיפון
צריך מתאבן צמחוני? כריכי תה מלפפון-שיפון יכולים להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא את סקאליון, לחם שיפון, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כריכי תה סלט ביצים אבוקדו, לחם שיפון דניname, ו דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød) (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות פומפיה תיבת, לגרר בגסות המלפפון לאורכו, לעצור כאשר אתה מגיע למרכז מוזנח.
מעבירים את המלפפון לקערה ומערבבים בחומץ, מיץ לימון, סוכר ומלח.
אם משתמשים בפרוסות לחם שיפון, השתמשו בחותך עוגיות עגול 2 אינץ ' כדי לחתוך 36 סיבובים מהלחם. מכסים במגבת לחה מעט.
להעביר את המלפפון מגורר למסננת לנקז; לסחוט את הנוזל העודף. להחזיר אותו לקערה ומערבבים את גבינת שמנת בצל ירוק.
מורחים את גבינת שמנת מלפפון על סיבובי הלחם, מעל כל אחד עם פרוסת מלפפון פרסית ולסדר על מגש.