כריכים עם רוטב יומה
סנדוויצ'ים "יומה דיפ" הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 63 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 950 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך לחם כיכרות לחם, מזון גבינה מעובד, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מטבל פיצה, מטבל אנצ'ילדה עוף, ו מטבל קרמל מלוח.
הוראות
מניחים את הבקבוק העליון עגול כולו של רוטב סלט בשקית פלסטיק resealable להשרות במקרר במשך 24 עד 48 שעות.
כאשר הבשר מושרה במלואה ואתם מוכנים להכין כריכים, מחממים תנור כדי לצלות.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מטגנים את הבצל והפטריות בחמאה או במרגרינה במשך 10 דקות, או עד הבצל רך. תניח בצד.
לטגן את הבשר במשך 5 עד 7 דקות לכל צד עבור בינוני נדיר.
הסר מהתנור וחתוך דק כנגד התבואה.
מניחים פרוסות באופן שווה על הלחם ומכסים בתערובת הבצל.
בקערת מיקרוגל בטוחה, לשלב את הגבינה, סלסה וזיתים. מיקרוגל במשך 3 עד 4 דקות על גבוה, או עד הגבינה נמסה. מערבבים היטב ומגישים עם הכריכים.