קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

כרישה, גבינה וטארט בייקון

כרישה, גבינה וטארט בייקון
כרישה, גבינה & טארט בייקון דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 926 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 68 גרם שומן. אם יש לך גבינה, כרישה, מחלקתי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 161 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עוגת בייקון וכרישה, כרישה ועוגת בייקון, ו כרוב, כרישה ועוגת בייקון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן במחבת, ואז מטגנים בעדינות את הכרישה עד רך, על 5 דקות. מגניב. פורסים את הבצק על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מורחים את הגבינה הרכה על המאפה עד בתוך 3 ס " מ של הקצוות. לפזר על כרישה, בייקון ו emmental מגורד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה רכהגבינה רכה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4
הפוך את הקצוות של המאפה על המילוי.
5
אופים במשך 20 דקות עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטארט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.