כרישה ובצל טארט עם עשב Chèvre הוא צמחוני מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 966 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. אם יש לכם ביצים, פלפל, מלח ים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: עוגת עשב-ליק, עוגת בצל ועשבי תיבול, ו עשב שברה איור התפשטות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים גליונות בצק עלים חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
3
חותכים רצועות 1/4 אינץ ' רחב מכל צד של כל חתיכה, וכתוצאה מכך רצועות ארוכות 8 ו 8 קצר.
4
מברשת גבול רחב 1/4 אינץ ' על 4 בסיסים גדולים יותר עם ביצה לשטוף, במקום לחתוך רצועות מאפה על גבי כדי ליצור קצה מורם. לחץ בעדינות לדבוק. מאפה צ ' יל.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
5
מערבבים גבינת עיזים עם חצי עשבי תיבול בקערה קטנה עד רך וקרם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מורחים באופן שווה בתחתית של כל טארט, וצינה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
7
מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים כרישה ובצל ירוק. לטחון עד רך שקוף, על 5 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
שמן זית
כרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מניחים תערובת כרישה על גבינת עיזים במרכז כל טארט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
כרישה
9
מפזרים עשבי תיבול הנותרים, ומניחים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
מברשת מאפה קצוות עם שאריות ביצה לשטוף, ואופים 18 עד 20 דקות או עד מאפה זהוב חום ופחזניות. חותכים ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.