כרישה וגבינה קיש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל כרישה וגבינה קיש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 434 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, קרום עוגה, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: כרישה וגבינה קיש, גבינת עיזים וקיש כרישה, ו כרישה וגבינת עיזים קיש.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית, ומוסיפים את הכרישה עד למכרז.
מורחים באופן שווה על החלק התחתון של קרום העוגה.
בקערה, לזרוק יחד את הגבינה השוויצרית, גבינת רומנו, וקמח.
בקערה נפרדת, הכו יחד את הביצים ואת השמנת הכבדה.
יוצקים מעל שכבת הגבינה בקרום העוגה. למעלה עם פרוסות העגבניות, ומתבלים במלח ופלפל.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש. להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ולהמשיך לאפות 30 דקות, עד הקרום הוא השחמה קלות וסכין מוכנס במרכז הקיש יוצא נקי.