קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

כרישה מטוגנת

כרישה מטוגנת
המתכון כרישה מטוגנת יכול להתבצע בערך 1 שעה. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 141 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. אם יש לכם עלה דפנה, שן שום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 526 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. מתכונים דומים: כרישה מטוגנת, כרישה מטוגנת, ו כרישה מטוגנת.

הוראות

1
חותכים את הקצוות של כרישה עד שאתה מקבל את השוק; קצת חלק ירוק בהיר הוא בסדר, אבל לא יותר מדי ממנו. אם אתה רוצה, אתה יכול לשמור את החלק בשימוש של כרישה במקפיא להכנת המניה מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
חותכים דרך השוק של כרישה לאורכו עד שאתה מגיע לסוף השורש-לא לחתוך את השורש עדיין. לנקות את הכרישה מתחת למים זורמים קרים, כמו כרישה הם בדרך כלל מלוכלכים. לאחר כרישה הם ללא כל לכלוך או חצץ, לחתוך דרך השורש לעשות שתי חתיכות ארוכות של כרישה. (ראה כיצד לנקות כרישה עבור תמונות ועוד פרטים על ניקוי כרישה.)
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
לבשל כרישה ושום בחמאה: לקבל מחבת sauté גדול מספיק כדי להחזיק את הכרישה בשכבה אחת ולחמם את החמאה בו על חום בינוני גבוה. כאשר החמאה נמס ומתחיל קצף, להפוך את החום עד בינוני ולהוסיף את השום טחון ולאחר מכן כרישה, לחתוך את הצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מבשלים 1-2 דקות, רק כדי לקבל אותם קצת השחמה ולתת את החמאה להיכנס הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
הפוך ומפזרים מלח, ואז לבשל את הצד השני במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מבשלים עם יין, עלה דפנה, סוכר, טימין, מלח: להפוך את הכרישה בחזרה על כך בצד לחתוך הוא למטה, מפזרים את הכרישה עם הסוכר, עלי הקורנית ומגע יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מוסיפים את היין הלבן עם עלה המפרץ ומביאים לרתיחה עדינה. מכסים ומבשלים 35-45 דקות על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
להפחית צמות נוזל: כאשר כרישה הם רכים מספיק כך להב סכין חודר אותם בקלות, לחשוף את הסיר ולהביא את צלימת נוזל לרתיחה מתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
בואו זה להפחית בחצי, ולאחר מכן לכבות את החום.
10
מוסיפים את הפטרוזיליה, מסובבים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר