קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות15
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרישה שורש תפוחי אדמה וסלרי עם כרישה

כרישה שורש תפוחי אדמה וסלרי עם כרישה
כרישה שורש תפוחי אדמה וסלרי עם כרישה נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך gruyère, חמאה, תפוחי אדמה russet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרישה שורש תפוח אדמה וסלרי, שורש סלרי ותפוחי אדמה מוקרמים, ו ארטישוק, שורש סלרי ותפוחי אדמה מוקרמים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
קרם חום, שום, טימין sprig בבועות סיר בינוני justuntil מתחילים להיווצר סביב קצה ofpan.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מהחום; להפריש תלול.
4
ממיסים 1 כף חמאה במחבת בינוניתעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
5
להוסיף כרישה; עונה עםמלח ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז( דונוט בראון), 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
להעביר לקערה asmall ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
חמאה צלחת gratin 3 ליטר עם נשאר1 חמאה כף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
8
שכבה 1/3 של פרוסות תפוחי אדמה ו1 / 3 של פרוסות שורש סלרי באופן שווה על החלק התחתון של צלחת הכנת. לכסות עם 1/3 של כרישה, אז 1 / 3of Gruyère.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
GruyereGruyere
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
9
מפזרים מלח, פלפל, ו1 עלי קורנית כפית. חזור על שכבות twicemore. מסננים תערובת שמנת לתוך mediumpitcher ויוצקים מעל ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
הגדר צלחת gratin על bakingsheet גדול מצופה לכסות בחוזקה עם נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
אופים במשך 1 שעה. בזהירות להסיר לסכל; continuebaking עד העליון הוא חום זהוב ו sauceis מבעבע, 25-30 דקות. לעשות קדימה: Canbe עשה 2 שעות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
בואו נעמוד על מערכת החדרים. אוהל עם לסכל ולחמם מחדש בתנור a300° עד חם, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה