כרסיות תירס בגריל® עם חמאת ליים
כרסיות תירס בגריל® עם חמאת ליים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 106 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך חמאה, תירס-על-הקלח, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: תירס בגריל עם חמאת ליים, תירס בגריל עם חמאת לימון וכוסברה, ו תירס בגריל עם צ'יפוטלה-חמאת ליים.
הוראות
חותכים 12 (10x10 אינץ') גיליונות של רדיד כבד. בסיר 1 ליטר, להמס חמאה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד הבצל רך. מערבבים ב 1/3 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס פלפל; לבשל 3 דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים במיץ ליים ומלח שום.
מניחים אוזן קפואה של תירס במרכז כל גיליון של נייר.
רסס חמאה תערובת שווה על תירס. מקפלים לסכל על תירס כך הקצוות נפגשים. חותם קצוות, ביצוע קפלים 1/2 אינץ חזק; לקפל שוב.
מניחים תירס על גריל מעל חום בינוני. מכסה גריל; לבשל 25 עד 35 דקות, מפנה מדי פעם, עד מחומם היטב.
חותכים x גדול על גבי כל חבילה; לקפל חזרה לסכל.