כתום דם-צדפות סביצ'ה
דם כתום צדפות סביצ'ה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פלפל, רוטב חריף sriracha, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו צדפות סביצ'ה, צדפות-פאפאיה סביצ'ה, ו צדפות סביצ'ה עם דייקון (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הצדפות ומבשלים 1 דקה.
מסננים את הצדפות ומפרשים אותן על צלחת גדולה. מכסים בניילון נצמד ומקררים.
בקערה גדולה שאינה מגיבה, מקציפים יחד את לימון, לימון, אננס ומיצי תפוזים.
מקציפים בחלב קוקוס, רוטב סויה וסרירצ ' ה ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים בצדפות, מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
בקערה בינונית, לטאטא את שמן הזית עם חומץ וסוכר ומתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיפים את פלפל, מלפפון, גזר וג ' ינג ' ר וזורקים היטב.
באמצעות סכין חדה מאוד, לקלף את התפוז, להסיר בזהירות את כל המעדן הלבן המר.
חותכים בין הממברנות, משחררים את החלקים הכתומים לתוך קערה קטנה.
מחלקים את תערובת ירקות julienned בין 8 קערות. באמצעות כף מחוררת, העליון על הירקות עם הצדפות; לשפוך קצת המרינדה מעל כל מנה.
מקשטים את seviches עם החלקים הכתומים ומפזרים פופקורן.