תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כתף חזיר מעושן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 729 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת בצל, רוטב חם, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-10 דקות. נסו סטייק כתף חזיר מעושן צ'אר סיו, כתף החזיר המעושנת האולטימטיבית של פרד, ו כתף חזיר מעושנת זה שווה את ההמתנה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: היקורי עץ גושים 10 פאונד פחם עץ, מחולק
בואו לשרוף 15 עד 20 דקות או עד מכוסה אפר אפור. לדחוף גחלים באופן שווה לתוך ערימות משני הצדדים את הגריל. בזהירות במקום 2 נתחי היקורי על גבי כל ערימה, ומניחים מתלה מזון על הגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
מניחים חזיר, צד בשרי למטה, על המדף ישירות במרכז הגריל. מכסים במכסה, משאירים חורי אוורור פתוחים לחלוטין.
הכינו אש פחם נוספת עם 12 בריקטים בגריל עזר או דלי אש. תן לשרוף במשך 30 דקות או עד מכוסה אפר אפור. בזהירות להוסיף 6 לבנות לכל ערימה במעשן.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
מניחים 2 נתחי היקורי יותר על כל ערימה. חזור על הליך כל 30 דקות. אתה תמשיך לבשל את החזיר, מכוסה במשך 5 שעות ו 30 דקות, או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר רושם לפחות 165 מעלות F. להפוך את החזיר פעם אחת במהלך 2 השעות האחרונות.