כתף טלה צלויה איטית עם פסטו בטעם שקדים-מנטה
כתף טלה צלויה איטית עם פסטו בטעם מנטה שקדים עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 381 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שקדים חתוכים, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, פלחי לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כתף טלה צלויה איטית עם פסטו בטעם שקדים-מנטה, כתף מבושלת איטית של מתכון כבש (עם ירקות קלויים), ו רגל טלה צלויה עם פסטו נענע שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הצלי הטלה בנדיבות עם מלח ופלפל, עוטפים בניילון ומקררים בין לילה. הביאו את הצלי לטמפרטורת החדר לפני הבישול.
במעבד מזון, דופק את השקדים עם השום עד קצוץ דק.
מוסיפים את עלי הנענע, הגבינה ואת כוס השמן 3/4 ומעבדים עד לקבלת חלקה. מתבלים את הפסטו במלח.
במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הצלי ומבשלים על חום גבוה, מסתובבים, עד השחמה בכל רחבי, על 10 דקות.
מעבירים את הצלי למחבת צלייה גדולה ומפיצים חצי מפסטו מעליהם. מכסים בחוזקה בנייר כסף וצולים במשך כ 2 שעות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז כל רשם צלי 17
הסר את נייר הכסף, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 425 וצולים במשך 30 דקות יותר, עד השחמה על גבי.
להעביר את הטלה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות.
הסר את המיתרים לגלף כל צלי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מגישים עם פסטו הנותרים פלחי לימון.