קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות17
מגזין

כתף טלה צלויה עם קוסקוס ומילוי תאריך

כתף טלה צלויה עם קוסקוס ומילוי תאריך
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלי כבש עם רוטב שום צלוי, כתף כבש צלויה (Agnello De Latte Arrosto), ו כתף טלה צלויה מדהימה עם ירקות וירקות מרוסקים.

הוראות

1
מניחים את צד עור הטלה בתבנית אפייה או במחבת צלייה, מפזרים מלח ופלפל, וצולים בתנור שחומם מראש ל-475F במשך 15 דקות. לאחר מכן מנמיכים את החום ל 177° ומבשלים 3 שעות, עד שהעור פריך וחום והבשר הוא עסיסי ומכרז להפליא.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
כבשכבש
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
יוצקים את השומן לאחר כ 2 שעות.
3
עבור המילוי, לשים את הקוסקוס בתבנית אפייה אחרת, ולהוסיף את אותו נפח של מים חמים, על 1 כוסות, מעורבב עם קצת מלח, מי פריחת התפוז, וקינמון. מערבבים היטב כך שהמים נספגים באופן שווה. לאחר כ -10 דקות, מוסיפים את השמן, ומשפשפים את הקוסקוס בין הידיים כדי לאוורר אותו ולשבור כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
מי פרחים כתומיםמי פרחים כתומים
קינמוןקינמון
קוסקוסקוסקוס
מילוימילוי
מיםמים
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מערבבים את שאר החומרים, מלבד החמאה, מכסים בנייר כסף, ומכניסים לתנור עם הטלה במשך 20 הדקות האחרונות,או עד שהוא רותח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
5
לפני ההגשה, מערבבים בחמאה כך שהיא נמסה ונספגת באופן שווה. עם מזלג, לטפוח את מלית קוסקוס, לשבור את כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
מילוימילוי
חמאהחמאה
6
מוסיפים קצת מלח לפי הטעם, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
7
לקישוט, להסיר את הבורות מכל תאריך ולהחליף אותם עם שקדים blanched.
מרכיבים שתצטרך
שקדים Blanchedשקדים Blanched
תאריכיםתאריכים
8
מגישים את הבשר עם מלית קוסקוס מעוטר תאריכים אלה.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
מילוימילוי
תאריכיםתאריכים
בשרבשר