קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לא לאפות עוגת גבינה כתומה עם שקדים קלויים

לא לאפות עוגת גבינה כתומה עם שקדים קלויים
אם יש לך תפוז בטבור, עוגיות חמאה לעשות 1½ פירורי כוסות, ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו קומפוט תפוזים וקיווי עם שקדים קלויים, שעועית ירוקה בניחוח כתום עם שקדים קלויים, ו שוקולד מריר וטארט תפוזים עם שקדים קלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קרום: קל לרסס את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת 9 אינץ ' בצורת האביב עם תרסיס בישול שאינו מקל. קוצצים דק כוס של השקדים, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
לשים את העוגיות לתוך שקית פלסטיק sealable ולרסק אותם פירורים בסדר על ידי גלגול מעליהם עם מערוך.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
3
מעבירים את הפירורים לקערה גדולה ומערבבים באגוזים הקצוצים, קינמון וחמאה. לחץ על הפירורים בשכבה זוגית לתחתית המחבת. למעלה את הקרום עם 1/4 כוס שקדים פרוסים כך שחלקם בקרום וחלקם יושבים על גבי זה. להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
1
מפזרים את הג ' לטין על מיץ תפוזים בסיר קטן, לתת לעמוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ450 גרם תפוחי אדמה אדומים קטנים, חתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
2
חום מעל חום נמוך עד ג ' לטין נמס, להפריש. Grate 1 כפית. גרידה מהכתום ומניחים בצד. מקציפים את גבינת שמנת על מהירות בינונית עד חלקה 3-5 דקות בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. הכה בחלב מרוכז; לגרד את הקערה לאחר תוספת. כאשר התערובת חלקה, מערבבים בג ' לטין מותך וקליפת תפוזים מגוררת. כפית את המילוי על הקרום, הקשה על הצדדים של המחבת אפילו המילוי החוצה. מקררים 2 שעות או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
לקלף את הקליפה משאר התפוז, למקם אותו על קרש חיתוך לחתוך אותו לתוך סיבובים עבים אינץ'. למעלה העוגה עם סיבובים כתומים ושקדים פרוסים כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך