לא לאפות עוגת גבינה כתומה עם שקדים קלויים
אם יש לך תפוז בטבור, עוגיות חמאה לעשות 1½ פירורי כוסות, ג'לטין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו קומפוט תפוזים וקיווי עם שקדים קלויים, שעועית ירוקה בניחוח כתום עם שקדים קלויים, ו שוקולד מריר וטארט תפוזים עם שקדים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
קרום: קל לרסס את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת 9 אינץ ' בצורת האביב עם תרסיס בישול שאינו מקל. קוצצים דק כוס של השקדים, להפריש.
לשים את העוגיות לתוך שקית פלסטיק sealable ולרסק אותם פירורים בסדר על ידי גלגול מעליהם עם מערוך.
מעבירים את הפירורים לקערה גדולה ומערבבים באגוזים הקצוצים, קינמון וחמאה. לחץ על הפירורים בשכבה זוגית לתחתית המחבת. למעלה את הקרום עם 1/4 כוס שקדים פרוסים כך שחלקם בקרום וחלקם יושבים על גבי זה. להכניס למקרר.
מפזרים את הג ' לטין על מיץ תפוזים בסיר קטן, לתת לעמוד 1 דקה.
חום מעל חום נמוך עד ג ' לטין נמס, להפריש. Grate 1 כפית. גרידה מהכתום ומניחים בצד. מקציפים את גבינת שמנת על מהירות בינונית עד חלקה 3-5 דקות בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. הכה בחלב מרוכז; לגרד את הקערה לאחר תוספת. כאשר התערובת חלקה, מערבבים בג ' לטין מותך וקליפת תפוזים מגוררת. כפית את המילוי על הקרום, הקשה על הצדדים של המחבת אפילו המילוי החוצה. מקררים 2 שעות או עד סט.
לקלף את הקליפה משאר התפוז, למקם אותו על קרש חיתוך לחתוך אותו לתוך סיבובים עבים אינץ'. למעלה העוגה עם סיבובים כתומים ושקדים פרוסים כוס הנותרים.