לאכול במשך שמונה דולרים: מרק טורטיה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל לאכול במשך שמונה דולרים: מרק טורטייה. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 525 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-18 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם גרעינים של תירס האוזן, עגבניות, 2 בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לאכול במשך שמונה דולרים: מרק עדשים אדום מרוקאי, לאכול בשמונה דולרים: מרק בצל צרפתי, ו לאכול במשך שמונה דולרים: מרק כרישה עם לימון ושמיר.
הוראות
הוסף שמן קנולה למחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' כבדכבד ולהגדיר על חום גבוה עד מנצנץ, על 2 דקות (טמפרטורת שמן מבחן על ידי הפלת רצועת טורטייה אחת ב—זה צריך בועה במהירות).
מוסיפים רצועות ומערבבים היטב מעיל עם שמן. מערבבים פעם בדקה עד רצועות להתחיל להקשיח וצבע, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רצועות פריך שזוף, עוד כמה דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר צלחת נייר מצופה מגבת ומלח בקלילות.
מחממים שמן זית בסיר כבד בעל שלושה ליטר מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בצל, הופכים חום נמוך בינוני, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך מאוד שקוף אבל לא השחמה, כ 10 דקות.
מוסיפים שום ואבקת צ ' ילי ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, על 1 דקה.
יוצקים מרק ומביאים לרתיחה. (אם באמצעות אבקת מרק, מוסיפים מים, מביאים לרתיחה, ומערבבים אבקה לפני שתמשיך.)
הוסף קישואים לסיר, להתאים את החום כך מבשלים נוזליים, ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים עגבניות ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים תירס (ועוף, אם משתמשים) ומבשלים 3 דקות. לטעום קישואים עבור doneness; במקרה הלא סביר כי הוא עדיין לא מוכן לאכול, מבשלים דקה או שתיים יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומגישים מיד עם טורטיות, כוסברה וגבינה.