קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

לאכול בשמונה דולרים: בצל צרפתי פסטינה

לאכול בשמונה דולרים: בצל צרפתי פסטינה
המתכון לאכול במשך שמונה דולרים: בצל צרפתי פסטינה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 722 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך acini di pepe, מלאי בשר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו לאכול בשמונה דולרים: מרק בצל צרפתי, לאכול בשמונה דולרים: פיצה מוצרלה מעושנת עם Radicchio וריבת בצל, ו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל בשמן בסיר גדול ועמוק, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך מאוד וצבע חום עמוק, 25-30 דקות. כמו הבצל לבשל למטה, הם עשויים להתחיל להיצמד לתחתית המחבת; בכל פעם שזה קורה, deglaze עם כמות קטנה של מים קרים, גירוד עם כף עץ להמיס חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר על 1/4 של בצל מחבת, שומר לקישוט. מתבלים במלח ופלפל ומכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים קמח על הבצל בסיר, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים מניית בקר וקורנית מיובשת ומביאים לרתיחה. נמוך יותר לרתיחה, להתאים תיבול, ולהוסיף פסטה. מכסה מחבת ומבשלים, בהתאם לסוג של פסטה, במשך 6-9 דקות, או עד פסטה הוא אל דנטה ורוב הנוזל נספג. מערבבים פעם או פעמיים במהלך הבישול כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר פסטה מחום ומערבבים פרמזן מגורר. התאם תיבול במידת הצורך. כדי לשרת, העליון עם בצל שמור ופרמזן פריך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
צ ' יפס פרמזן
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צ ' יפסצ ' יפס
7
מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים קומץ קטן (כ 1/2 כפות) של פרמזן מגורר לתוך המחבת כדי ליצור מעגל על 3 אינץ ' בקוטר. מבשלים עד גבינה מותכת במקצת ומתחיל לקחת על צבע, 1-2 דקות. באמצעות מרית, בעדינות לשחרר את הגבינה להעיף, בישול במשך 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים על מגבות נייר כדי להתקרר, או, עבור צורה מעוקלת, מיד לעטוף מעל מערוך או משטח גלילי אחר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'

יין מומלץ: בורדו, פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הסופר של שאטו בלוויו בורדו עם ציון של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.