קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות18
מגזין

לאכול בשמונה דולרים: בצל צרפתי פסטינה

לאכול בשמונה דולרים: בצל צרפתי פסטינה
המתכון לאכול במשך שמונה דולרים: בצל צרפתי פסטינה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 722 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך acini di pepe, מלאי בשר, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-32 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו לאכול בשמונה דולרים: מרק בצל צרפתי, לאכול בשמונה דולרים: פיצה מוצרלה מעושנת עם Radicchio וריבת בצל, ו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בצל בשמן בסיר גדול ועמוק, ערבוב מדי פעם, עד בצל רך מאוד וצבע חום עמוק, 25-30 דקות. כמו הבצל לבשל למטה, הם עשויים להתחיל להיצמד לתחתית המחבת; בכל פעם שזה קורה, deglaze עם כמות קטנה של מים קרים, גירוד עם כף עץ להמיס חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר על 1/4 של בצל מחבת, שומר לקישוט. מתבלים במלח ופלפל ומכסים כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מפזרים קמח על הבצל בסיר, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים מניית בקר וקורנית מיובשת ומביאים לרתיחה. נמוך יותר לרתיחה, להתאים תיבול, ולהוסיף פסטה. מכסה מחבת ומבשלים, בהתאם לסוג של פסטה, במשך 6-9 דקות, או עד פסטה הוא אל דנטה ורוב הנוזל נספג. מערבבים פעם או פעמיים במהלך הבישול כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש
מלאי בשרמלאי בשר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הסר פסטה מחום ומערבבים פרמזן מגורר. התאם תיבול במידת הצורך. כדי לשרת, העליון עם בצל שמור ופרמזן פריך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
6
צ ' יפס פרמזן
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צ ' יפסצ ' יפס
7
מחממים מחבת nonstick מעל חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מפזרים קומץ קטן (כ 1/2 כפות) של פרמזן מגורר לתוך המחבת כדי ליצור מעגל על 3 אינץ ' בקוטר. מבשלים עד גבינה מותכת במקצת ומתחיל לקחת על צבע, 1-2 דקות. באמצעות מרית, בעדינות לשחרר את הגבינה להעיף, בישול במשך 30 שניות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מניחים על מגבות נייר כדי להתקרר, או, עבור צורה מעוקלת, מיד לעטוף מעל מערוך או משטח גלילי אחר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הסופר של שאטו בלוויו בורדו עם ציון של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
Chateau Bellevue Peycharneau בורדו Superieur
אבן אודם יפה, נוצצת ואלגנטית ??צבע. אף עשיר ורב עוצמה של פירות אדומים, עם הערות וניל קלוי. עדין על החיך, וודי, עם ניחוחות של ליקריץ ופירות אדומים, מתובל דק, עם גימור ארוך וטאני.