לאמפיה-שרימפס פיליפיני ואגרול חזיר
. נסו למפיה צמחונית (גלילי אביב פיליפינים), קל Lumpia פיליפיני, ו לחמניות לומפיה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את חזיר הקרקע, שרימפס, בצל, גזר, בצל ירוק, רוטב סויה, מלח, פלפל, ו MSG בקערה עד בשילוב טוב.
משוך עטיפה מעל הערימה, ולכסות את העטיפות שנותרו עם מטלית לחה.
מניחים את העטיפה על משטח עבודה.
מניחים קו דק, על רוחב האצבע הקטנה שלך, על פני צד אחד של העטיפה, 1/2 אינץ ' מקצה העטיפה.
מגלגלים את העטיפה בחוזקה סביב המילוי, ולאטום את הקצוות עם ביצה לבן. חזור על ביצוע לחמניות עם העטיפות שנותרו ומילוי, לחתוך את הלחמניות לשלישים.
מחממים את השמן במחבת כבדה או בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לטגן עמוק 3 או 4 לומפיה בכל פעם, פונה פעם אחת, עד לחמניות לצוף ולהפוך חום זהוב, על 3 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.