קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות75
ציון בריאות1
מגזין

לאמפיה-שרימפס פיליפיני ואגרול חזיר

לאמפיה-שרימפס פיליפיני ואגרול חזיר
. נסו למפיה צמחונית (גלילי אביב פיליפינים), קל Lumpia פיליפיני, ו לחמניות לומפיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את חזיר הקרקע, שרימפס, בצל, גזר, בצל ירוק, רוטב סויה, מלח, פלפל, ו MSG בקערה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
חזיר טחוןחזיר טחון
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
MsgMsg
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
משוך עטיפה מעל הערימה, ולכסות את העטיפות שנותרו עם מטלית לחה.
3
מניחים את העטיפה על משטח עבודה.
4
מניחים קו דק, על רוחב האצבע הקטנה שלך, על פני צד אחד של העטיפה, 1/2 אינץ ' מקצה העטיפה.
5
מגלגלים את העטיפה בחוזקה סביב המילוי, ולאטום את הקצוות עם ביצה לבן. חזור על ביצוע לחמניות עם העטיפות שנותרו ומילוי, לחתוך את הלחמניות לשלישים.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מחממים את השמן במחבת כבדה או בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לטגן עמוק 3 או 4 לומפיה בכל פעם, פונה פעם אחת, עד לחמניות לצוף ולהפוך חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים חם.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.