קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות75
ציון בריאות1
מגזין

לאמפיה-שרימפס פיליפיני ואגרול חזיר

לאמפיה-שרימפס פיליפיני ואגרול חזיר
. נסו למפיה צמחונית (גלילי אביב פיליפינים), קל Lumpia פיליפיני, ו לחמניות לומפיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את חזיר הקרקע, שרימפס, בצל, גזר, בצל ירוק, רוטב סויה, מלח, פלפל, ו MSG בקערה עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חזיר טחוןחזיר טחון
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
MsgMsg
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
משוך עטיפה מעל הערימה, ולכסות את העטיפות שנותרו עם מטלית לחה.
3
מניחים את העטיפה על משטח עבודה.
4
מניחים קו דק, על רוחב האצבע הקטנה שלך, על פני צד אחד של העטיפה, 1/2 אינץ ' מקצה העטיפה.
5
מגלגלים את העטיפה בחוזקה סביב המילוי, ולאטום את הקצוות עם ביצה לבן. חזור על ביצוע לחמניות עם העטיפות שנותרו ומילוי, לחתוך את הלחמניות לשלישים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
6
מחממים את השמן במחבת כבדה או בטיגון עמוק ל 375 מעלות F (190 מעלות C). לטגן עמוק 3 או 4 לומפיה בכל פעם, פונה פעם אחת, עד לחמניות לצוף ולהפוך חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מגישים חם.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.