לאפות פסטה גבינה מעושנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל גבינה מעושנת פסטה לאפות. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פסטה פנה), בזיליקום, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לוח גבינה בריטי - גבינת גלוסטר, עוף וירקות פסטה אופים, נקניק מעושן & פסטה W / גבינה, ו פסטת עניבת פרפר עם סלמון מעושן וגבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מחממים רוטב מרינרה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים מלח, פלפל, תרד, ערבוב עד מעורבב; לבשל במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים פסטה מבושלת.
כפית חצי תערובת פסטה לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים שמנת חמוצה, גבינה מעושנת ובזיליקום; מורחים על תערובת פסטה בצלחת. כפית את תערובת הפסטה הנותרת על תערובת שמנת חמוצה; מפזרים באופן שווה עם פרמזן-רג ' יאנו.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מבעבע.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.