קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לב דובדבן שוקולד

לב דובדבן שוקולד
לב דובדבן שוקולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 856 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מ טעם הבית דורש חלבון ביצה, ציפוי גלידת פאדג', סוכר קונדיטורים וקצפת כבדה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 34%, וזה די רע. שוקולד-דובדבן לב עוגיות חכמות, שוקולד-דובדבן לב עוגיות חכמות, ו סקונס דובדבנים מיובשים בצורת לב ושוקולד צ'יפס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
תנו למאפה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15-20 דקות. לפתוח מאפה ומניחים כל מעגל על גיליון אפייה לא משומן.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מפזרים כל אחד עם 1 כפית קמח; להפוך. באמצעות 9-ב. דפוס לב נייר, לחתוך לב מכל מעגל. דוקרים מאפים בכל רחבי המזלג.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
מברישים בחלבון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
שלב שקדים וסוכר; מפזרים מעל מאפים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
אופים בחום של 450 מעלות למשך 7-9 דקות או עד להשחמה קלה. החלק בזהירות קרום על מדפי תיל להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בקערה גדולה שלבו את גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים ותמצית השקדים; מקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים שמנת; מקציפים עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
8
מניחים קרום אחד על צלחת הגשה; מורחים עם מחצית מציפוי הפאדג'. מורחים בזהירות עם מחצית מתערובת גבינת השמנת; מעל מחצית ממילוי פאי הדובדבנים. למעלה עם קרום שנותר, ציפוי פאדג ' ותערובת גבינת שמנת. כפית הנותרים פאי דובדבנים מילוי בתוך 1 ב. של קצוות. מצננים עד להתייצבות. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר