לב הבלילה
לב הבלילה עשוי להיות רק הבלילה אתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. אם יש לך חמאה, קמח, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לב אל לב: Coeur לימון לה קרם עם קומפוט כתום דם, עוגות שוקולד ללב-Of-My-Heart, ו 20 + לב בריא S ואגוז מצופה סלמון צרוב ווסאבי עם סלט כרוב נאפה חם {ללא גלוטן ולב בריא 2013} (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מחבת מאפין ג ' מבו 6 כוס עם מצעים נייר.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה.
הכה את החמאה וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. להכות בביצים, אחד בכל פעם, ואז להכות בוניל. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; לנצח בתערובת הקמח ב 3 קבוצות, לסירוגין עם חלב תות, מתחיל ומסתיים בקמח, עד רק בשילוב.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין מוכן.
אופים עד קיסם יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
תן מגניב 5 דקות במחבת, ולאחר מכן להסיר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
באמצעות סכין קילוף, לחתוך חתיכת קונוס בצורת עוגה מהחלק העליון של כל קאפקייק (בערך באותו גודל כמו התותים), לעצור על 1/2 אינץ ' מלמטה. דברים עם תותים, ואז לכסות עם חתיכה קטנה של העוגה שהוסרה.
הפוך את הזיגוג: לנפות את הסוכר של ממתקים אבקת קקאו לתוך קערה בינונית.
מעבירים חצי מתערובת הסוכר והקקאו לקערה גדולה; מוסיפים את החמאה ואת 1/4 כוס שמנת ומכים עם מערבל במהירות בינונית-גבוהה עד חלקה.
מוסיף את תערובת הסוכר-קקאו הנותרים 1/4 כוס שמנת ופעימה עד רכות.
העברה לשקית מאפה מצויד עם קצה כוכב וצינור על העוגות. מעל כל אחד עם חצי תות.