לבבות ארטישוק מוקרם
לבבות ארטישוק מוקרם נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. . אם יש לך לבבות ארטישוק במים, בצל מטוגן צרפתי, רוטב סלט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. מתכונים דומים: לבבות ארטישוק מוקרם, לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, ו לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קל לרסס צלחת אפייה רדודה או צלחת עוגת זכוכית עם תרסיס בישול.
מסדרים לבבות ארטישוק בתחתית המנה.
טפטוף 1/4 כוס סלט רוטב מעל ארטישוקים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
הסר, מורחים גבינה מעל, וטפטוף עם רוטב סלט 1/4 כוס הנותרים. חזור לתנור ואפה עד שהגבינה תימס ותוסס, כ -10 דקות. כבה את התנור.
מפזרים בצל מטוגן מעל, ולחזור לתנור במשך 1 דקה.