לבבות ארטישוק ממולא בסלט סרטן נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 263 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה עובד טוב כמו צלחת צדדית די יקרה. אם יש לכם רוטב פלפל להתיז, חרדל מלא גרגר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבבות של סלט דקל עם לבבות ארטישוק, מלפפון, עגבניות ואבוקדו, לבבות ארטישוק ממולאים, ו חזה עוף ממולא עם לבבות ארטישוק וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה לערבב יחד רוטב של מיונז, עירית, מרתיחים סרטן תיבול, רוטב פלפל אדום חם, בצל אדום, מיץ לימון, חרדל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סרטן מרתיח תיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מניחים בשר סרטנים בקערה אחרת ושופכים על מספיק רוטב למעיל. לזרוק בשר סרטנים בקלילות רבה-נסה לא לשבור את בשר סרטנים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בואו נשב במקרר.
4
לגרוף חריץ קטן בחלק העליון של כל לב ארטישוק לשמש כלי לסלט. כפית קצת סלט לתוך כל לב ארטישוק, העליון עם חתיכת אבוקדו, ומפזרים עם כמה פטרוזיליה קצוצה.