לבבות מרשמלו שוקולד צ'יריוס®
זה עובד טוב כמו מתאבן זול מאוד. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, וניל, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה לא כל כך מדהים. נסו לבבות מרשמלו שוקולד צ'יריוס® , Chocolate Cheerios ® Marshallow Bites, ו לבבות מרשמלו מצופים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. שורה תחתונה וצדדים של מחבת 13x9 אינץ ' עם רדיד. בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי הקרום למעט מרשמלו עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מתפורר. לחץ בחוזקה לתוך החלק התחתון של מחבת.
אופים 12 עד 15 דקות או עד חום זהוב בהיר.
הסר מהתנור. מיד מפזרים מרשמלו. חזור לתנור; אופים 1 עד 2 דקות נוספות או עד מרשמלו רק להתחיל לנשוף. מגניב בעת הכנת ציפוי.
בסיר גדול, מניחים את כל המרכיבים ציפוי למעט דגנים וסוכריות.
חום מעל חום בינוני-נמוך רק עד שבבי נמסים תערובת חלקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים ב 4 כוסות דגנים. מיד כפית חם ציפוי על מרשמלו; להפיץ לכסות.
מפזרים סוכריות. מגניב לחלוטין, לפחות 1 שעה.
באמצעות רדיד להרים, להסיר תערובת מחבת; להסיר רדיד. עם עמוק 2 1/2 אינץ ' חותך עוגיות בצורת לב, לחתוך 18 לבבות. החנות מכוסה באופן רופף.