לביבות בטטה-צ'ייב
לביבות בטטה-צ'ייב הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. גשו לסופר וקנו שום מגורען, שמנת, עלי פטרוזיליה קרועים טרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו לביבות בטטה, לביבות בטטה, ו לביבות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את תפוחי האדמה המגורסים לקערת מים, מערבבים לשלב.
יוצקים את תפוחי האדמה על מסננת רשת תיל ולאפשר לנקז.
לטאטא את הביצה ואת ביצה לבן בקערת ערבוב זכוכית גדולה עד רק incorporated, כ -30 שניות. לנפות את הקמח, שום מגורען, קאיין וקינמון לתוך הביצה.
מפזרים 3 כפיות כל מלח ופלפל שחור; לטאטא עד חלקה. מקפלים בטטה ותפוח אדמה, מוודא שהבלילה משולבת היטב.
הגדר ברזל יצוק גדול או מחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני.
הוסף את השמן. עבודה בקבוצות קטנות, ירידה על 3 כפות לביבה למחבת ממש לפני השמן מתחיל לעשן. לשטח כל אחד מעט עם מרית מתכת מחוררת. הקפד לא overrowd המחבת.
פריך את הלביבות עד תחתית הם קרמל, 2 עד 3 דקות. הפוך עם המרית והמשיך לטגן את הצד השני במשך כ 6 דקות בסך הכל. הלביבות צריך להיות מבושל דרך וחום כהה, זהוב.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מגישים מיד, לקישוט כל מרכז לטקה עם מנה קטנה של שמנת חמוצה וקמצוץ עלי פטרוזיליה קרועים.