לביבות תפוחי אדמה עם פטל-קינמון רסק תפוחים
לביבות תפוחי אדמה עם פטל-קינמון רסק תפוחים יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, תפוחי אדמה, פירורי לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: לביבות בטטה עם רסק תפוחים פקאן חמוציות ויוגורט קינמון, לביבות תפוחי אדמה ריקוטה עם רסק תפוחים, ו לביבות בטטה ורסק תפוחים.
הוראות
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל, בקבוצות קטנות, לבלנדר או מיכל מעבד מזון; מכסים. תהליך, באמצעות פעולה פועם, עד תפוחי אדמה קצוץ גס. כף לתוך מסננת גדולה; לנקז 15 דקות., ערבוב מדי פעם.
מקציפים ביצים קלות בקערה גדולה. מערבבים פירורי לחם ומלח.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה; מערבבים היטב.
חום 2 כפית. של השמן במחבת גדולה. כפית 1/4 כוס של תערובת תפוחי אדמה למחבת; לחץ קלות עם גב של כף כדי לשטח. חזור עם תערובת תפוחי אדמה הנותרים, בישול 4 או 5 לביבות בכל פעם. לבשל 2 עד 3 דקות. בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים.
מקום על מגש ovenproof מצופה רדיד; לכסות כדי לשמור על חם. חזור עם תערובת תפוחי אדמה הנותרים, הוספת שמן הנותרים למחבת לפי הצורך.
מגישים עם שמנת חמוצה פטל-קינמון רסק תפוחים.