קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות14
ציון בריאות6
מטבחיםיהודי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

לביבות תפוחי אדמה עם פטל-קינמון רסק תפוחים

לביבות תפוחי אדמה עם פטל-קינמון רסק תפוחים
לביבות תפוחי אדמה עם פטל-קינמון רסק תפוחים יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, תפוחי אדמה, פירורי לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: לביבות בטטה עם רסק תפוחים פקאן חמוציות ויוגורט קינמון, לביבות תפוחי אדמה ריקוטה עם רסק תפוחים, ו לביבות בטטה ורסק תפוחים.

הוראות

1
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל, בקבוצות קטנות, לבלנדר או מיכל מעבד מזון; מכסים. תהליך, באמצעות פעולה פועם, עד תפוחי אדמה קצוץ גס. כף לתוך מסננת גדולה; לנקז 15 דקות., ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מקציפים ביצים קלות בקערה גדולה. מערבבים פירורי לחם ומלח.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
4
חום 2 כפית. של השמן במחבת גדולה. כפית 1/4 כוס של תערובת תפוחי אדמה למחבת; לחץ קלות עם גב של כף כדי לשטח. חזור עם תערובת תפוחי אדמה הנותרים, בישול 4 או 5 לביבות בכל פעם. לבשל 2 עד 3 דקות. בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מקום על מגש ovenproof מצופה רדיד; לכסות כדי לשמור על חם. חזור עם תערובת תפוחי אדמה הנותרים, הוספת שמן הנותרים למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מגישים עם שמנת חמוצה פטל-קינמון רסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים