קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

לבשל את הספר: BLT Bucatini

לבשל את הספר: BLT Bucatini
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: BLT Bucatini. מנה אחת מכילה 781 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 110 אוהדים. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, גבינת פקורינו רומאנו טרייה, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: לבשל את הספר: PBJ, Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), ו ארוחת ערב הלילה: Bucatini con Salsicce (Bucatini עם נקניק).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
בעוד המים מתחממים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המונחת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מוסיף את הפנצ ' טה ואת sauté, ערבוב לעתים קרובות, במשך 8 עד 10 דקות, או עד pancetta מתחיל לעבד את השומן שלה ולהפוך פריך במקצת. מערבבים את עגבניות הדובדבן ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות, או עד העגבניות מחוממות דרך. כבה את החום ולכסות את הרוטב כדי לשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים, מערבבים כדי להפריד את האטריות ומבשלים על פי הוראות היצרן עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
5
מסננים את הפסטה המבושלת במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
להעביר את הפסטה למחבת בעדינות לזרוק את הפסטה והרוטב לשלב ביסודיות, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
7
הוסף את ארוגולה על ידי קומץ ולהמשיך לזרוק במשך דקה בערך, או עד ארוגולה הוא רק נבול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8
מעבירים את הפסטה לבושה לקערות בודדות רדודות ומפזרים את הגבינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני
9
מגישים באופן מיידי.
10
הערה: כדי להפוך את עגבניות שרי קלוי איטי, לחמם את התנור ל 135°.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
11
חותכים את עגבניות הדובדבן לשניים ומסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה/מגש.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
טפטוף 1/4 כוס שמן זית כתית אקסטרה מעל העגבניות, ואז לפזר 2 שיני שום, פרוס דק, על העגבניות. מתבלים במלח ים כשר או משובח ופלפל שחור טחון טרי. צולים במשך 2 עד 3 שעות, או עד העגבניות קרסו ומצומק קצת אבל הם עדיין לחים.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
מלח ים משובחמלח ים משובח
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
13
תן מגניב ולהשתמש באופן מיידי, או לאחסן במיכל lidded בחוזקה במקרר עד 1 שבוע. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.