קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

לבשל את הספר: BLT Bucatini

לבשל את הספר: BLT Bucatini
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: BLT Bucatini. מנה אחת מכילה 781 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 110 אוהדים. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, גבינת פקורינו רומאנו טרייה, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: לבשל את הספר: PBJ, Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), ו ארוחת ערב הלילה: Bucatini con Salsicce (Bucatini עם נקניק).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
בעוד המים מתחממים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המונחת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את הפנצ ' טה ואת sauté, ערבוב לעתים קרובות, במשך 8 עד 10 דקות, או עד pancetta מתחיל לעבד את השומן שלה ולהפוך פריך במקצת. מערבבים את עגבניות הדובדבן ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות, או עד העגבניות מחוממות דרך. כבה את החום ולכסות את הרוטב כדי לשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים, מערבבים כדי להפריד את האטריות ומבשלים על פי הוראות היצרן עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מסננים את הפסטה המבושלת במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
להעביר את הפסטה למחבת בעדינות לזרוק את הפסטה והרוטב לשלב ביסודיות, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הוסף את ארוגולה על ידי קומץ ולהמשיך לזרוק במשך דקה בערך, או עד ארוגולה הוא רק נבול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8
מעבירים את הפסטה לבושה לקערות בודדות רדודות ומפזרים את הגבינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מגישים באופן מיידי.
10
הערה: כדי להפוך את עגבניות שרי קלוי איטי, לחמם את התנור ל 135°.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
חותכים את עגבניות הדובדבן לשניים ומסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה/מגש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
טפטוף 1/4 כוס שמן זית כתית אקסטרה מעל העגבניות, ואז לפזר 2 שיני שום, פרוס דק, על העגבניות. מתבלים במלח ים כשר או משובח ופלפל שחור טחון טרי. צולים במשך 2 עד 3 שעות, או עד העגבניות קרסו ומצומק קצת אבל הם עדיין לחים.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
מלח ים משובחמלח ים משובח
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
13
תן מגניב ולהשתמש באופן מיידי, או לאחסן במיכל lidded בחוזקה במקרר עד 1 שבוע. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.