קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

לבשל את הספר: BLT Bucatini

לבשל את הספר: BLT Bucatini
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: BLT Bucatini. מנה אחת מכילה 781 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 110 אוהדים. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, גבינת פקורינו רומאנו טרייה, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: לבשל את הספר: PBJ, Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), ו ארוחת ערב הלילה: Bucatini con Salsicce (Bucatini עם נקניק).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בעוד המים מתחממים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המונחת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיף את הפנצ ' טה ואת sauté, ערבוב לעתים קרובות, במשך 8 עד 10 דקות, או עד pancetta מתחיל לעבד את השומן שלה ולהפוך פריך במקצת. מערבבים את עגבניות הדובדבן ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות, או עד העגבניות מחוממות דרך. כבה את החום ולכסות את הרוטב כדי לשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים, מערבבים כדי להפריד את האטריות ומבשלים על פי הוראות היצרן עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
מסננים את הפסטה המבושלת במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
להעביר את הפסטה למחבת בעדינות לזרוק את הפסטה והרוטב לשלב ביסודיות, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הוסף את ארוגולה על ידי קומץ ולהמשיך לזרוק במשך דקה בערך, או עד ארוגולה הוא רק נבול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
8
מעבירים את הפסטה לבושה לקערות בודדות רדודות ומפזרים את הגבינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מגישים באופן מיידי.
10
הערה: כדי להפוך את עגבניות שרי קלוי איטי, לחמם את התנור ל 135°.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
11
חותכים את עגבניות הדובדבן לשניים ומסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה/מגש.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
12
טפטוף 1/4 כוס שמן זית כתית אקסטרה מעל העגבניות, ואז לפזר 2 שיני שום, פרוס דק, על העגבניות. מתבלים במלח ים כשר או משובח ופלפל שחור טחון טרי. צולים במשך 2 עד 3 שעות, או עד העגבניות קרסו ומצומק קצת אבל הם עדיין לחים.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
מלח ים משובחמלח ים משובח
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
13
תן מגניב ולהשתמש באופן מיידי, או לאחסן במיכל lidded בחוזקה במקרר עד 1 שבוע. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.