לבשל את הספר: BLT Bucatini
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: BLT Bucatini. מנה אחת מכילה 781 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 110 אוהדים. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, גבינת פקורינו רומאנו טרייה, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: לבשל את הספר: PBJ, Bucatini עם רוטב עגבניות פיקנטי (bucatini All ' amatriciana), ו ארוחת ערב הלילה: Bucatini con Salsicce (Bucatini עם נקניק).
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת ומלח בנדיבות.
בעוד המים מתחממים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה המונחת על אש בינונית.
מוסיף את הפנצ ' טה ואת sauté, ערבוב לעתים קרובות, במשך 8 עד 10 דקות, או עד pancetta מתחיל לעבד את השומן שלה ולהפוך פריך במקצת. מערבבים את עגבניות הדובדבן ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות, או עד העגבניות מחוממות דרך. כבה את החום ולכסות את הרוטב כדי לשמור אותו חם.
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים, מערבבים כדי להפריד את האטריות ומבשלים על פי הוראות היצרן עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה המבושלת במערך מסננת בכיור, תוך שמירה על כ-1 כוס מי הבישול.
להעביר את הפסטה למחבת בעדינות לזרוק את הפסטה והרוטב לשלב ביסודיות, הוספת להתיז או שניים של מי הבישול במידת הצורך כדי לשחרר את הרוטב.
הוסף את ארוגולה על ידי קומץ ולהמשיך לזרוק במשך דקה בערך, או עד ארוגולה הוא רק נבול.
מעבירים את הפסטה לבושה לקערות בודדות רדודות ומפזרים את הגבינה מעל.
הערה: כדי להפוך את עגבניות שרי קלוי איטי, לחמם את התנור ל 135°.
חותכים את עגבניות הדובדבן לשניים ומסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה גדולה/מגש.
טפטוף 1/4 כוס שמן זית כתית אקסטרה מעל העגבניות, ואז לפזר 2 שיני שום, פרוס דק, על העגבניות. מתבלים במלח ים כשר או משובח ופלפל שחור טחון טרי. צולים במשך 2 עד 3 שעות, או עד העגבניות קרסו ומצומק קצת אבל הם עדיין לחים.
תן מגניב ולהשתמש באופן מיידי, או לאחסן במיכל lidded בחוזקה במקרר עד 1 שבוע. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.