לבשל את הספר: Chard מגניב עם פלפל ריקוטה
לבשל את הספר: Chard מגניב עם ריקוטה פלפל עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 213 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא שמן זית כתית מעולה, ריקוטה, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו מבשלים את הספר: שיבולת שועל שמנת ו Chard, לבשל את הספר: פריך אדום שוויצרי Chard פלאפל, ו מבשלים את הספר: גבינת עיזים ופנקייק ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 8 ליטרים של מים לרתיחה בסיר פסטה גדול. הכינו אמבט קרח גדול בקרבת מקום.
כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים 2 כפות מלח. זרוק את chard לתוך המים ומבשלים עד מכרז, 7 עד 8 דקות.
לנקז את chard ולצלול אותו לאמבט הקרח. כאשר הוא התקרר, לנקז אותו היטב.
מניחים את chard בין שני מגשים ולחץ אותם יחד בתקיפות רבה כדי לשחרר את המים העודפים.
מניחים את chard בקערת ערבוב גדולה, להוסיף את השמן וחומץ, ולזרוק. מתבלים קלות במלח, וממוקמים במקום קריר או במקרר.
מערבבים את הריקוטה, אגוז מוסקט, ופלפל שחור בקערה עד מעורבב היטב. תניח בצד.
כאשר מוכן לשרת, לסדר את chard על מגש שטוח רחב כף 10 עד 12 בובות קטנות של ריקוטה סביבו.